Bloesem Remedies

Wat zijn Bloesem Remedies?

Bloesem Remedies is een zeer verfijnde natuurgeneeswijze. Hierbij maken we gebruik van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. De remedies worden gebruikt om gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt, terug in balans te brengen.

Het gebruiken van Bloesem Remedies brengt je duidelijker in contact met je gevoel. Dit geeft zelfinzicht en daarmee de mogelijkheid om verstoorde emoties weer in balans te brengen. Zo is een angst geen angst, maar een gebrek aan moed. De bloesem remedies halen niet de angst weg, maar helpen je weer moed te ontwikkelen.

Zodra je geest weer in evenwicht is, kan het lichaam zichzelf op natuurlijke wijze herstellen.

De juiste bloesem voor jou

Bloesemtherapie is altijd persoonlijk en op maat gemaakt. Met een Biotensor - een in de natuurgeneeswijze erkend testinstrument - meet ik de energetische trillingen die jouw lichaam afgeeft. Elke cel, elk weefsel en elk orgaan heeft een eigen frequentie. Met de Biotensor kunnen deze trillingen buiten het lichaam gemeten worden. Op basis van de meting kies ik de voor jou meest geschikte bloesems uit.

Natuurlijk geef ik je uitgebreid persoonlijk advies en uitleg over hoe je de bloesems zelf thuis kunt gebruiken. 

Een Bloesemremedie kan ook op afstand uitgetest worden; dit gebeurt door volgende aangeleverde informatie: Naam, geboortedatum en recente foto. De remedie kun je ophalen of op laten sturen.