Lab testen

Preventie van gezondheidsklachten:

Preventie speelt een cruciale rol en verdient aanzienlijk meer aandacht.

Inmiddels is algemeen bekend dat gezond eten van essentieel belang is om ons niet alleen gezond te voelen, maar ook om gezond te blijven. Maar wat verstaan we eigenlijk onder 'gezond eten'? Wat omvat nu precies gezonde voeding?

Het vormt vandaag de dag een behoorlijke uitdaging om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. In vergelijking met een eeuw geleden is er veel veranderd. Fastfood stond bijvoorbeeld niet op het menu. Tegenwoordig zijn veel producten in de supermarkt bewerkt. Daarnaast neemt de voedingswaarde in onze voeding af door het gebruik van pesticiden en bodemuitputting. Vlees is vaak afkomstig van dieren die in schuren hebben geleefd en onnatuurlijk voedsel hebben gekregen, in plaats van gras te eten op open velden. Zalm en andere vissen worden gekweekt in gesloten bassins en gevoed met vismeel in plaats van algen uit diepe zeeën. Deze factoren hebben niet alleen invloed op onze voeding, maar ook op de voedingswaarde in onze cellen, weefsels en ons lichaam.

Naast voedingsstoffen is het ook van belang om aandacht te besteden aan mogelijke allergieën, intoleranties en hormonale disbalansen. Deze kunnen een aanzienlijke impact hebben op onze gezondheid. Ons bloed vormt een uitstekend startpunt om niet alleen voedingsstoffen te evalueren, maar ook om inzicht te krijgen in eventuele allergieën en hormonale schommelingen. Deze informatie is van onschatbare waarde bij het opstellen van een gericht plan om je levensstijl te verbeteren en gezondheidsklachten te voorkomen. De tests zijn niet alleen bedoeld voor het voorkomen van ziektes, maar richten zich ook op het proactief beheren van allergieën, intoleranties en hormonale gezondheid.

Preventie blijft de sleutel tot een fit en gezond ouder worden. En laten we eerlijk zijn, dat wil toch iedereen?

De af te nemen testen zijn: 

Leefstijl Gene

Inzicht in een gezonde leefstijl voor jou!

Wat heeft aanleg met gezondheid en leefstijl te maken? De Leefstijl-Gene DNA-test onderzoekt genetische aspecten die beïnvloed kunnen worden door leefstijl. Met behulp van de speciale app ontvang je op basis van jouw testresultaten concreet leefstijladvies om direct mee aan de slag te gaan.

De test analyseert je volledige DNA, waaronder meer dan 80 aspecten die verdeeld zijn over de thema's Voeding, Sport & Recreatie, en Lichaam & Geest. Deze test is momenteel de meest uitgebreide DNA-leefstijltest op de markt. Bovendien worden de analyses regelmatig bijgewerkt om nieuwe inzichten op het gebied van DNA en gezondheid te integreren, en je ontvangt gratis updates zodra deze beschikbaar zijn.

Er wordt getest op:

Leefstijl Gene informatie en bestellen

Wil je nog meer informatie? Dat kan en Upgrade naar Leefstijl-Gene Pro

Leefstijl Gene Pro

Jouw aanleg voor levensstijl in beeld + inzicht in afkomst en mondgezondheid!

Aanleg en gezondheid zijn nauw met elkaar verbonden. Je kunt aanleg hebben voor bijvoorbeeld een hoog cholesterolgehalte of moeite hebben met het opnemen van foliumzuur vanwege genetische factoren. Met een DNA-leefstijltest breng je jouw genetische aanleg in kaart. Vervolgens helpen concrete tips je om hier effectief op te reageren.

Wat de Leefstijl-Gene Pro zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen naar levensstijl kijkt, maar ook naar andere aspecten. In het laboratorium wordt uit hetzelfde monster nog veel meer informatie gehaald. Het is al de meest uitgebreide leefstijltest op de markt, waarbij je ook inzicht krijgt in je afkomst, persoonlijke eigenschappen en de gezondheid van je mond, inclusief het microbioom.

Om al deze informatie te verkrijgen, wordt je volledige DNA in kaart gebracht via whole genome sequencing. Deze aanpak maakt het mogelijk om ook in te spelen op toekomstige ontwikkelingen, aangezien onderzoek op het gebied van genetica voortdurend evolueert. Met whole genome sequencing kunnen nieuwe inzichten later worden vertaald naar aanvullend advies. Concreet betekent dit dat je elke maand een gratis update kunt verwachten met nieuwe analyses!

Het Leefstijl-Gene Pro onderzoek omvat:

Deze uitgebreide DNA-leefstijltest bevat 87 onderdelen verdeeld over de thema's: Voeding, Sport & Recreatie en Lichaam & Geest.

Leefstijl Gene Pro informatie en bestellen