QBR Therapie

Quantum Bio-Resonantie

Quantum Bio-Resonantie (QBR) is een therapie waarmee blokkades in uw lichaam kunnen worden opgespoord en behandeld. Met QBR herstellen we de balans, vitaliteit en het zelf genezend vermogen van uw lichaam. Een QBR behandeling kan ook op afstand plaatsvinden, te vergelijken met contact via een mobiele telefoon.

Energiebalans

QBR werkt met energiegolven van vitale levensenergie; de Chi. Elk orgaan en elke lichaamsfunctie zendt een eigen patroon van energiegolven of frequenties uit. Dat patroon raakt soms verstoord. Tijdens de behandeling meet ik het patroon en vergelijk dat met normwaarde. De therapie is erop gericht het orgaan of de functie weer binnen de norm te brengen. Dat wil zeggen: binnen het eigen patroon van energiegolven.

Voor deze behandeling maak ik gebruik van de SCIO: een energetisch meet- en behandelapparaat. SCIO betekent ‘weten’. Het apparaat zendt elektromagnetische pulsen uit met een zeer laag voltage. Zo laag dat u ze niet of nauwelijks voelt. Deze energiegolven worden door het lichaam geresoneerd (overgenomen). Het resultaat: blokkades verdwijnen waardoor het orgaan of de lichaamsfunctie weer beter gaat functioneren. 

Meting

Met de SCIO kan ik in korte tijd de stressniveaus van meer dan 10.000 lichaamsfuncties en stoffen meten en analyseren. Daarbij komen ook de eventuele onderliggende oorzaken aan het licht, zoals virussen en bacteriën. Net als de effecten van een ongezonde leefstijl, waterhuishouding, onvoldoende bewegen en slechte voeding. Het systeem toont zelfs conflicten op onderbewust niveau en niet verwerkte emotionele lading aan. Een meting geeft u een totaalinzicht van alle stressniveaus in uw lichaam.

Let op: QBR is géén medische diagnose.

Behandeling

Na de meting en analyse stel ik een behandelplan op dat we samen bespreken. Bij de behandeling maak ik opnieuw gebruik van de SCIO, nu voor behandelprogramma’s. Daarmee dien ik met dit apparaat (eventueel op afstand) corrigerende en versterkende energiegolven toe. Dit helpt om blokkades op te lossen, stressniveaus te verlagen en de natuurlijke balans te herstellen. 

Onderdeel van de therapie is elektro-acupunctuur. Hierbij worden zonder naalden, alleen met energiegolven, de meridianen en acupunctuurpunten zacht behandeld. Het resultaat is dat de vitale levensenergie in uw lichaam, de Chi, beter gaat stromen. Uw klachten verminderen en uw vitaliteit wordt versterkt.

Tijdens de behandeling meet de SCIO voortdurend of de dosering juist is. Het programma stopt wanneer uw lichaam aangeeft dat het genoeg is. U wordt dus automatisch beschermd tegen een te hoge dosis aan behandeling.

Als uw lichaam kampt met een belasting met toxines, een virus of bacterie, dan adviseer ik u over de mogelijkheden van een homeopathische ontgiftingskuur en/of supplementen om de toxines of ziekteverwekker uit uw lichaam te verwijderen.

Holistisch

QBR past binnen de holistisch benadering waar Praktijk Anculare voor staat. In deze visie wordt de mens als één geheel beschouwd. Alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens zijn met elkaar verbonden. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Samen vormen ze een balans.

Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat onmiddellijk effect op het andere niveau. Het lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf, hoe we ons voelen en hoe we denken. Het lichaam liegt nooit. Een lichamelijke klacht is een signaal dat iets in uw lichaam uit balans is. De kunst is om de klacht te begrijpen en de ware oorzaak te ontdekken. QBR ondersteunt dit proces. 

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met me op.