🌸 𝐌𝐒𝐣𝐧 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐒𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐠𝐚𝐧𝐠 🌸 Persoonlijke inzichten en ondersteuning! »

Gepubliceerd op 30-08-2024

Lieve vrouwen,

Het voelt als het juiste moment om een stukje van mijn leven met jullie te delen.
De overgang is een bijzondere periode van ontwikkeling en persoonlijke groei, die me al voor vele uitdagingen heeft gesteld, zowel fysiek als emotioneel. Deze reis is soms eenzaam en verwarrend, maar ik heb geleerd dat door mijn ervaringen te delen, andere vrouwen zich ook begrepen en gesteund kunnen voelen.

Ongeveer drie jaar geleden begon mijn reis door de overgang. In het begin had ik niet eens in de gaten dat ik in de overgang was. Sinds ik me daar bewust van ben, kan ik daar beter op inspelen en bewustere keuzes maken. Nee, ik ben er nog lang niet, maar ik heb geleerd dat als je de overgang gaat omarmen, je krachtiger en meer in balans kunt zijn.

Daarom wil ik andere vrouwen graag meenemen op deze reis. In de komende maanden zal ik mijn persoonlijke pad door de overgang met jullie delen. Ik zal openhartig mijn ervaringen, de obstakels die ik ben tegengekomen en nog tegen ga komen, en de stappen die ik heb genomen en nog ga nemen, delen. Mijn hoop is dat mijn verhaal jullie kan informeren, voorbereiden en ondersteunen tijdens jullie eigen overgang.

Samen kunnen we leren, groeien en elkaar steunen. Laten we deze reis samen maken.

Liefs,

Dinan

IMG-2337-1721499935.jpeg