Cursussen

Logo opleidinginstituut-1.png

Waarom de naam Anculare? Dit staat voor: 'er zijn'. Oftewel: er zijn voor een ander. Dat is wat ik graag wil uitdragen.  De basis van al mijn cursussen/opleidingen is de Voetreflexzonetherapie. Ik heb sinds 2009 mijn eigen praktijk in de Voetreflexzonetherapie, daarna heb ik nog diverse opleidingen gevolgd: OncoReflex, E.E.N. therapie, Quantum Bioresonatie therapie, Bloesem therapie. ook door de jaren heen heb ik vele cursussen en bijscholingen gevolgd.

Sinds enkele jaren kriebelt het om hetgeen ik geleerd heb door te geven, zodat nog meer mensen profijt hebben van hetgeen wij kunnen beteken op alle fronten: lichamelijk en geestelijk. Ik ben gaan schrijven en kwam erachter dat ik zo'n breed pakket had dat het niet in 1 of 2 dagen geleerd kan worden, vandaar dat ik heb besloten een opleiding te gaan schrijven.
Ik ben nog druk doende want het is veel werk, maar het begint al ergens op te lijken. Ik heb een mooi protocol geschreven waarin je makkelijk je cliënt in kaart kunt brengen, en daar ook meteen mee aan de slag kunt, d.m.v. bijvoorbeeld, kennis van de reflexzones, gebruik biotensor/pendel, bloesemtherapie inzetten en het analyseren van iemands karakter, enz.

De basis van de opleiding is de voetreflexzonetherapie maar dan aangevuld met diverse specialismen om zo je cliënt zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen met hun welzijn. Dat wil zeggen dat je een cliënt zowel op lichamelijk gebied, geestelijk gebied en sociaal gebied kunt ondersteunen.

Vandaar dat de opleiding Welzijnstherapie genoemd gaat worden. Het welzijn van de cliënt staat op nummer 1.

Heb jij als doel in je leven om mensen te ondersteunen met hun welzijn, zodat ze tevreden, fit, vitaal, energiek en vol levenslust door het leven kunnen gaan? Dan is de opleiding Welzijnstherapeut echt iets voor jou!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de vorderingen en de start van deze opleiding? 
Vul ons contactformulier in en we houden jou op de hoogte. 

Groepsgrote cursussen en opleiding: 
Alle cursussen en de opleiding zullen worden gegeven in kleine groepen (maximaal 8-10 personen). We willen iedereen de juiste aandacht geven en vinden verbinding in de groep erg belangrijk. 

Cursussen:
De eerste cursussen zijn gegeven, wat heb ik genoten. Wil jij kennis maken met de Voetreflexzonetherapie? Schrijf je dan snel in: voor de cursus: Basis Voetreflex

Opleidingscentrum Anculare is een onderdeel van Praktijk Anculare.

GRO_website.png