VERGOEDINGEN

Zorgverzekering

De behandelingen in mijn praktijk worden vergoed door de meeste (aanvullende) zorgverzekeringen. Wil je weten wat jouw zorgverzekering vergoedt? Kijk dan in de polisvoorwaarden onder 'Alternatieve geneeswijzen', of bekijk het overzicht:

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Wij adviseren u om bij uw zorgverzekeraar na te vragen of de behandelingen vergoed worden. 

Een aantal zorgverzekeraars maakt gebruik van “Vergelijk en Kies” (ook wel Zorgzoeker). waarin therapeuten individueel opgenomen dienen te zijn. Op de internetsite van de betreffende verzekeraars kunt u deze lijst raadplegen. 

Vergoedingen Alternatieve geneeswijzen 2024

Geen eigen risico

Behandelingen die uit de aanvullende verzekering worden vergoed, komen niet ten laste van je eigen risico. Wel kan er een maximum zijn aan het aantal behandelingen dat vergoed wordt. Check hiervoor je verzekeringspolis. 

Beroepsvereniging en registratie

Als Natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de de beroepsvereniging; het CAT; Complementair Aanvullende Therapeuten en het HBO Register van Beroepsbeoefenaar in de Natuurlijke Gezondheidszorg. Bovendien draag ik de beschermde titel Registertherapeut RBCZ. De RBCZ is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.

RBCZ: licentie

CAT Vergoedbaar & Complementaire Kwaliteitstherapeuten: licentie

AGB-code: volgens Vektis

KvK: 17252252

RBCZ-logo_png.png CATVergoedbaarVirtueelschild.png KwaliteitsTherapeutenVirtueelschild.png

IMG_5468.jpeg

Klik op de afbeeldingen hierboven om op de website te komen van CAT Vergoedbaar, Complementaire Kwaliteitstherapeuten en RBCZ.

Prestatiecode(s):

Natuurgeneeskundige therapie 24005
Reflexzone therapie 24009
Energetische therapie 24012
Overige psychosociale therapie  24504

Lichaamsgerichte psychotherapie

24513

Voor meer informatie over de Prestatiecodes verwijs ik je naar: Website Kwaliteitstherapeuten

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: Website GAT of klik op onderstaand logo GAT.

  GATVirtueelschild.png

Kijk voor een overzicht van alle voetreflexzonetherapeuten in jouw regio op voetreflex-info.nl.