« Interactieve informatieavond: Vrouw in Balans: Voorbereid en krachtig door de overgang!

Gepubliceerd op 31-08-2024

Op woensdag 16 oktober organiseert Praktijk Anculare een speciale informatieavond in De Schammert in Leende, getiteld "Vrouw in Balans: Voorbereid en krachtig door de overgang." Deze avond is speciaal ontworpen voor vrouwen van 35 jaar en ouder die meer willen weten over de vrouwelijke cyclus en de overgang, of al middenin deze fase zitten en op zoek zijn naar ondersteuning.

Tijdens de avond wordt er diep ingegaan op wat je kunt verwachten tijdens de overgang, hoe je je lichaam beter kunt begrijpen en welke praktische stappen je kunt nemen om met balans en kracht door deze levensfase te gaan. Naast waardevolle informatie worden er ook persoonlijke ervaringen en inzichten gedeeld, zodat je niet alleen beter geïnformeerd, maar ook geïnspireerd naar huis gaat.

De avond biedt ook de mogelijkheid om vragen te stellen en gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten, wat een gevoel van steun en gemeenschap kan versterken.

Deelname kost €7,50, inclusief koffie, thee en water. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Meld je snel aan via de website om zeker te zijn van een plekje. Als je iemand mee wilt nemen, vergeet dan niet om die persoon ook aan te melden. Samen kun je sterker door deze levensfase navigeren.

Datum: Woensdag 16 oktober
Tijd: 19:00 - 21:30 uur
Locatie: De Schammert, Leende

Mis deze kans niet om je voor te bereiden op een nieuwe fase in je leven. Voor meer informatie en aanmelding, klik op onderstaande button.

Meer informatie en/of aanmelden

6-oktober-1725122982.png