Reviews Praktijk Anculare

Praktijk Anculare hoort graag of je wel of niet tevreden bent over haar werkzaamheden. Dit is fijn voor mogelijke nieuwe cliënten maar ook voor Praktijk Anculare is het fijn om feedback te krijgen om haar praktijk te blijven optimaliseren. 

Je kunt er voor kiezen om anoniem je review te laten plaatsen of juist wel met je naam erbij. Je kunt alleen een review plaatsen als je bij Praktijk Anculare in behandeling bent of bent geweest.

Alvast hartelijk dank voor je review!

review.png

REVIEWS:

1 ster = niet tevreden   →   5 sterren = Zeer tevreden!

Review Jennie Boeijen:

datum: 24-05-22

Dank je Dinan, je hebt mij heel goed geholpen bij mijn klachten als gevolg van rouw/ langdurige mantelzorg.
Jouw behandeling was niet alleen weldadig maar ook werkelijk helend. Dankzij jouw talent en vakkundigheid is ondermeer de langdurige chronische blaasontsteking, waarbij ik resistent ben geworden voor de onderhoudskuur met antobiotica, sinds januari weggebleven.
Ik maak gauw weer een afspraak.?

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Review anoniem:

datum: 23-05-2022

Voetreflex is naast een specifieke behandeling ook goed voor de broodnodige ontspanning. Het is een moment van rust in combinatie met de behandeling. Dinan is erg bekwaam in haar therapie.

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Review Petra van Gastel:

datum: 21-05-2022

Anculare is een fijne, sfeervolle, intieme praktijk. Ik kom al heel wat jaartjes bij Dinan als ik klachten heb. Ze is een mooi, vriendelijk en warm persoon die met zorg en aandacht naar je luistert. Heerlijk de massage aan je voeten en ik vind het persoonlijk heel interessant en boeiend wat Dinan met het testen bloesems naar boven weet te halen. Kort gezegd: echt een aanrader. Je kunt met allerlei klachten of problemen bij haar terecht. Ik zeg: DOEN!

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Review anoniem:

datum:19-05-2022

Dinan is een onwijs warm mens, zodra je binnenloopt in haar praktijk krijg je een verwelkomend gevoel. Ze zorgt ervoor dat je jezelf comfortabel voelt en je kunt altijd jezelf zijn. Bij Dinan kun je niet alleen ontspannen voor een massage; maar kun je ook je verhaal kwijt. De combinatie die Dinan weet te leggen tussen je verhaal kwijt kunnen en de ontspanning is indrukwekkend. Tevens zorgt deze combinatie ervoor dat bepaalde klachten verlicht worden. Dinan is een persoon met een goude hartje?!

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Review anoniem:

datum: 19-05-2022

Dinan is een fijne, warme vrouw die met veel aandacht een goede en fijne voetreflexmassage geeft. Daarbij heeft ze een luisterend oor en denkt met je mee. Ze test bloesems en daar komen altijd zeer frappante dingen uit; precies wat je nodig hebt en bij je past!

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Review Ingrid Kuijken:

datum: 18-05-2022

Via een vriendin werd ik verwezen naar de voetreflexmassage bij Anculare. Zij dacht dat deze ontspanning mij goed zou doen in de turbulente tijd waarin ik verkeerde. Dat had zij heel erg goed ingeschat. Door Longcovid had ik weinig energie en veel vermoeidheidsklachten, was ik fysiek niet sterk en kon ik lastig prikkels verwerken waardoor ik veel in mijn hoofd zat. De behandelingen bij Dinan en de fijne feedback hebben me enorm geholpen in mijn herstelproces. Het stukje ontspanning, maar ook de activatie die zij het lichaam heeft gegeven om te herstellen hebben me enorm goed gedaan. Momenteel gaat het fysiek en mentaal (prikkelverwerking) al stukken beter en blijf ik elke 2 maanden de behandelingen bij Dinan doen om het proces te blijven bevorderen. Dinan is een warm en open persoon en geeft je alle aandacht en het gevoel dat je altijd jezelf kunt en mag zijn. De positieve energie en het serene gevoel dat ik heb als ik na een behandeling haar praktijk verlaat zijn voor mij onbeschijfbaar. Een mooi mens met gouden handjes als je het mij vraagt. Echte aanrader!!!

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️