Informatieavond 'De kracht van jouw cyclus'!

De krachjt van jouw cyclus.png

Interactieve informatieavond over de vrouwelijke cyclus.

Ben je op zoek naar meer balans in je leven? Wil je leren hoe je jouw hormonen kunt gebruiken om van klacht naar kracht te gaan? Dan nodigen we je van harte uit voor een inspirerende avond georganiseerd door Praktijk Anculare.

Datum & Tijd:

Op een woensdagavond: Najaar 2024

Inloop vanaf 19:00 uur, Start om 19:30 uur

Locatie: "De Schammert", Dorpstraat 59, Leende (nabij Eindhoven)

Op deze avond duiken we dieper in de fascinerende wereld van vrouwelijke hormonen. Tijdens interactieve presentatie ontdek je hoe je meer inzicht kunt krijgen in je cyclus en je eigen hormonale balans kunt herstellen. Je leert over:

Geslachtorgaan-vrouw-klein-website.pngDe rol van hormonen en de vrouwelijke cyclus in ons welzijn;
Geslachtorgaan-vrouw-klein-website.pngMenstruatie gerelateerde klachten en mogelijke oorzaken;
Geslachtorgaan-vrouw-klein-website.pngDe invloed van stress op het hormonale systeem en praktische manieren om hiermee om te gaan;
Geslachtorgaan-vrouw-klein-website.pngInzichten in de overgangsfase en hoe deze nieuwe fase in het leven te omarmen;
Geslachtorgaan-vrouw-klein-website.pngHoe je jouw cyclus in harmonie kunt brengen met de seizoenen en natuurlijke ritmes;
Geslachtorgaan-vrouw-klein-website.pngPraktische tips en adviezen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Het is van cruciaal belang om goed geïnformeerd te zijn over je lichaam en je hormonen, omdat dit een enorme invloed heeft op je algehele gezondheid en welzijn. Zelfs vrouwen van jongvolwassen leeftijd kunnen al profiteren van deze kennis, omdat het oestrogeenniveau al begint te dalen vanaf ongeveer het 35e levensjaar. Daarom nodigen we niet alleen vrouwen in de overgang uit, maar ook diegenen van 40+ en zelfs vrouwen in hun dertiger jaren die zich willen voorbereiden op deze levensfase, om zich aan te sluiten bij onze inspirerende avond. Door deel te nemen aan deze avond, krijg je de kans om waardevolle kennis op te doen die je kan helpen om beter voor jezelf te zorgen en meer balans te vinden in je leven.

Kosten: €7,50 per persoon (inclusief koffie/thee/water)

Mis deze kans niet om jezelf beter te leren begrijpen en omarm de kracht van harmonie in hormonen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze verrijkende avond!

Inschrijven:

Inschrijven informatieavond