« Lezing: Een frisse kijk op opvliegers

Gepubliceerd op 17-03-2024

Praktijk Anculare organiseert samen met Gisela Timmermans een lezing voor vrouwen en therapeuten die meer willen weten over de overgang!

Dinsdag 16 april.png

Lezing van Gisela Timmermans: Een holistische benadering van opvliegers en de overgang.

Elke vrouw, ongeacht haar levenspad, wordt uiteindelijk geconfronteerd met de overgang. Traditioneel gezien wordt deze fase in het leven beschouwd als een onwelkome verstoring, gekenmerkt door ongemakken zoals opvliegers. Maar wat als we deze verandering vanuit een ander perspectief bekijken?

In haar baanbrekende werk combineert Gisela Timmermans westerse en oosterse perspectieven om een ​​vernieuwende kijk te bieden op opvliegers en de unieke rol van de alvleesklier in dit proces. Haar boek is niet alleen een bron van kennis en inzicht, maar biedt ook praktische tips en trucs om deze fase van het leven op een constructieve manier te benaderen.

Praktijk Anculare en Gisela bundelen hun krachten om deze verhelderende avond mogelijk te maken. Naast een diepgaande verkenning van de overgang, zal er ook aandacht zijn voor CyclusReflex, een innovatieve benadering die de natuurlijke cycli van het lichaam in kaart brengt en ondersteunt. Bovendien zal er kort worden ingegaan op supplementen die kunnen helpen bij het verlichten van overgangsklachten, waardoor vrouwen een holistische benadering krijgen om hun welzijn te optimaliseren tijdens deze transitieperiode.

Vanuit de holistische visie van Timmermans wordt de overgang niet langer gezien als een ongewenste ontregeling, maar eerder als een natuurlijk en optimaal stadium in het leven van een vrouw. Het is een tijd waarin de natuur haar energieën opnieuw ordent, waarbij de noodzaak voor voortplanting plaatsmaakt voor persoonlijke groei en bijdragen aan het grotere geheel.

Dit werk daagt de gangbare opvattingen uit door opvliegers te herinterpreteren als niet-geankerde seksuele energie, die in wezen een bron van vitale kracht is. Het biedt een pad voor vrouwen die streven naar diepgaand begrip en praktische begeleiding in een periode van verandering.

Voor elke vrouw die beseft dat de overgang meer is dan alleen een fysiologische overgangsfase, biedt dit boek een verrijkende reis naar zelfontdekking, kracht en de oneindige mogelijkheden die tussen hemel en aarde liggen.

TIJD:
Er zijn twee sessies beschikbaar: 

Geïnteresseerde Vrouwen: Inloop vanaf 18:30 uur, Start om 19:00 uur tot 20:00 uur.

Geïnteresseerde Therapeuten: Inloop vanaf 20:15 uur, Start om 20:30 uur tot 21:30 uur.

LOCATIE:
"De Schammert", Dorpstraat 59, Leende (nabij Eindhoven)

KOSTEN:
€5,00 per persoon (inclusief 1x koffie/thee bij binnenkomst en water naar behoeften).

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze verrijkende avond!

Aanmelden voor deze avond

Lezing-Gisela-16-04-2024-1710666576.jpg